ANONIMS (Espai Creadors Catalans) Edició Nadal 2018

Aquest mes de nadal hem organitzat la campanya de showroom ANONIMS (Espai Creadors Catalans).

Seguint amb la nostra filosofia de generar cultura de moda, d’apropar la moda d’autor al públic. Que tinguin la oportunitat de descobrir propostes alternatives a les cadenes de distribució de masses i les marques conegudes. Promocionar creadors independents que dissenyen i produèixen a Catalunya. Facilitar l’accés al públic a una moda de proximitat, sostenible i ètica.

Les col.leccions que tindrem al showroom són propostes de dos dissenyadors que molt probablement no coneixeu, però que de ben segur que us sorprendràn! Podreu descobrir prendes de roba creatives, amb personalitat i molta qualitat; Nata Mesnikovich i Antonio Rodriguez.

Nata Mesnikovich
Antonio Rodriguez

 

 

 

 

Son prendes amb les que aconseguir definir un estil pròpi, que projecten  personalitat, còmodes i diferents. Amb les que fugir de la falta d’identitat de les grans produccions. Volem que et sentis únic/a!

 

El divendres 30 de novembre a partir de les 19.00h al showroom estàs convidat/da a la presentació de les col.leccions. Podràs conèixer els dissenyadors, prendre una copa de cava, i descobrir les seves propostes.

Les col.leccions estaràn al showroom fins finalitzar nadal. Així que aquest nadal sorprèn amb un regal diferent i especial… regala o regala’t moda creativa 100% catalana! Les ventes realitzades són íntegres pels creadors.

Descarrega’t la teva invitació:

 

 

 
Deja un comentario

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked