PERQUÈ COMPRAR ROBA INDEPENDENT?

A diferència de la proposta fast fashion (moda ràpida) que ofereixen les grans cadenes tèxtils actuals, al comprar una peça de disseny independent tenim la certesa de que estem invertint els nostres diners en un projecte ecoètic: consciència mediambiental, respecte per la propietat intel· lectual dels creadors i defensa dels drets laborals i humans de totes les persones que intervenen en el procés de producció.
L’aposta per la moda independent és una altra forma de fer país i defensar la cultura i l’economia pròpia: es contribueix a la recuperació de la gran xarxa tèxtil catalana que va fer créixer Catalunya al segle XIX. El treball quasi totalment artesanal per part dels dissenyadors independents ofereix peces úniques, especials i amb caràcter.
Per fugir de la uniformització de la massa, res millor que marcar la diferència amb un model amb personalitat pròpia. Preu just que garantitza la qualitat dels teixits i la producció de proximitat: KM 0. Lluny de les modes amb caducitat setmanal, les col·leccions dels dissenyadors independents tenen voluntat atemporal: tant per la seva alta qualitat com pel seu disseny exclusiu, una peça de roba per a tota la vida.
«Vicenç Mustarós»Deja un comentario

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked