Presentació showroom ANONIMS

Aquest passat divendres vam portar a terme la presentació del showroom ANONIMS (Espai Creadors Catalans). Aquesta edició de nadal durarà fins el 5 de gener. Durant aquestes dates tenim 2 col.leccions dels dos dissenyadors que viuen i produèixen a Catalunya, La Nata Mesnikovich, l’Antonio Rodriguez i els complements de Cache Toi.

Aquest nadal podeu comprar i regalar moda 100% produida a Catalunya, de forma ètica i sostenible. Moda independent que es definèix per la seva alta qualitat, pel seu disseny, per la seva creativitat, exclusivitat i personalitat.

Adquirir prendes de disseny suposa aportar identitat, elegància i personalitat. És una bona ocasió per renovar la teva imatge i fons d’armari. Al showrooom assessorem als nostres clients aportant la nostra experiència com a professionals de la moda.

Ens trobaràs al carrer Assemblea de Catalunya, 2 local F de Vic (darrera dels mossos d’esquadra). No estem en un carrer comercial, us convidem a descobrir-nos… diuen que les millors coses de la vida no són fàcils de trobar…però la búsqueda val la pena!

 

 
Deja un comentario

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked